AKTUELNO

Želeo bi da mu naslednik zaigra za Real Madrid.

Ekipa emisije "Premijera" srela se sa pevačem Bobanom Rajovićem u jednoj teretani na otvorenom. Ovaj pevač otkrio je da ovde često provodi vreme i da mu je to spas od svih negativnih misli koje naviru tokom pandemije koronavirusa koja je zahvatila ceo svet.

Foto: TV Pink Printscreen

Vežbam i treniram, to je jedino što može da mi malo nervozu izbaci. Moram priznati da je malo prisutna zbog svega što nam se dešava. Već duži period se ne radi kako treba, tako da treningom izbacujem nervozu - otkrio je Rajović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuvam se koliko mogu. Mene je do sad zaobišlo, nadam se da će me zaobići - iskren je bio pevač.

Njegov sin Andrija nedavno je dao gol na utakmici, a Boban ističe da mu smeta što njegovog naslednika etiketiraju umesto da ga puste da sam gradi svoju karijeru.

Malo me to nervira "Sin Bobana Rajovića". Da sam svoje ime koristio u njegove svrhe, bio bi u nekom većem klubu. On ide stepenik po stepenik i zahvaljujući svom kvalitetu i svom talentu pronašao je sjajan klub. Biće u ovom klubu dok ne ponude mnogo veći novac, da malo tatu oporavi od svega ovoga, od silne ove pauze. Daj, sine, još pet, šest golova, pa da idemo u Real Madrid - našalio se Boban.

Autor: J.Đ.

#Boban Rajović

#Premijera

#emisija

#pevač