AKTUELNO

Spremne dočekale leto!

Dok je za većinu stanovnika Srbije letovanje ove godine samo misaona imenica, naše poznate ličnosti uživaju na moru, u onim zemljama gde su mogle da odu. S druge strane, neke od njih leto provode u našoj zemlji, ali to ih ne sprečava da dominiraju u kupaćim kostimima. Osim egzotičnih plaža kojima nam prave zazubice svakodnevno, pevačice i glumice rešile su da nam se pohvale i vitkom linijom, oblinama, i da pokažu da su trenirale i tokom karantina kako bi bile spremne za foto-sešn na Instagramu.

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović tradicionalno leto provodi u Grčkoj, gde je s ćerkom i partnerom Reljom Popovićem. Ona je obukla kupaći kostim ljubičaste boje. Nikolija je najpre akcenat stavila na svoje grudi dok je pravila selfi na plaži, da bi je potom Relja fotkao s leđa u prirodi. Ona se pohvalila svojom zategnutom zadnjicom, pa na ovu fotku nisu ostale ravnodušne ni žene.

View this post on Instagram

Jungle jungle🌴

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

View this post on Instagram

😇

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

Lidija Vukićević 

Za razliku od njih,Lidija Vukićević letuje u Srbiji, što je nije sprečilo da pokaže da izgleda bolje i od nekih duplo mlađih žena. Glumica, osim o liniji, brine i o tome da kupaći kostim ukombinuje sa ostatkom autfita, a posebno je oduševila fotografijom na kojoj je ukombinovala drečavozeleni bikini s patikama u istoj boji.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović svaku priliku koristi da se sunča pored bazena u kući svog dečka Đorđa Kuljića u Novom Sadu, ali odu i na Dunav, gde plove čamcem. I ona se pohvalila seksi izgledom. Osim vitkih i dugih nogu, do izražaja je došao i njen uzak struk, ali i ravan stomak.

Senidah 

Senidah ne mora da sanja more jer živi blizu njega. Ove dane pevačica koristi da obilazi plaže u Sloveniji, da se sunča i uživa. Naravno, nije izostala ni fotka u kupaćem, koji je drugačiji nego kod njenih koleginica. Šaren i dubokog struka, potpuno odgovara njenom stilu.

View this post on Instagram

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović sa svojim dečkom Ninom Čelebićem iznajmila je u Sarajevu vilu, i to s bazenom. Nakon što je u vodi pozirala u toplesu, pevačica je nagradila svojih 900.000 pratilaca na Instagramu fotografijom u minijaturnom bikiniju plave boje.

View this post on Instagram

900k 💙

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Glasajte za damu koja ovog leta izgleda najbolje!

Autor: M.K.