AKTUELNO

Oni su stari rijaliti znanci.

Kao bomba je jutros odjeknula vest o porno snimku bivšeg zadrugara Nikole Orozovića. On se snimao tokom s*ksa sa jednom devojkom, a snimak je ugledao svetlost dana na društvenoj mreži Tviter.

I dok su svi komentarisali njegov ponos i umeće u krevetu, Orozović se postideo, o čemu možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Mi smo pozvali njegovog ljutog rijaliti suparnika, sa kojim je na početku bio čak i dobar prijatelj, Branislava Radonića Brendona koji je dao hit komentar na ovaj eksplicitni snimak.

Jesam video sam. Ja ga podržavam u tome, pružam mu svu podršku, svi mi to radimo. Samo napred Nidžo, uz tebe sam, samo jako Nidžo. Ima potpunu podršku sa moje strane, kao u Zadruzi tako i u spoljnom svetu, sve je to deo šoubiznisa. Želim mu da uživa u s*ksu i da se snima i dalje, ako voli. Nidžo, ako voliš, samo nastavi. Ne verujem da je on to namerno pustio u javnost, ne voli on baš toliko da se eksponira, voli, ali ne baš toliko. Ja ga podržavam maksimalno, da to podnese muški, kao pravi član Mense - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko još niste videli Orozovićevo umeće u krevetu, to možete učiniti klikom OVDE.

Autor: R.L.

#Branislav Radonić Brendon

#Nikola Orozović