AKTUELNO

Pevač je dugo krio zbog čega je okončao ljubavnu romansu sa Jocićevom.

Vest o raskidu četvorogodišnje emotivne veze pop zvezde Saše Kovačevića i atraktivne studentkinje Jovana Jocić odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Dugo se nagađalo o njihovom odnosu i uzroku raskida, a polemisalo se i da Saša nije mogao više da održava vezu na daljinu, budući da je Jovana zbog poslovnih obaveza u tom periodu boravila u Americi.

Foto: Instagram

Popularni pevač se ovim povodom dugo nije oglašao, a na pitanja o njegovom emotivnom statusu uglavnom je odgovarao kako mu je posao na prvom mestu, i kako želi da se posveti karijeri.

Međutim, Saša je za Pink.rs otkrio do sada nepoznate detalje raskida sa Jovanom koja trenutno radi kao stjuardesa za jednu inostranu kompaniju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sa Jovanom sam ostao u fenomenalnom odnosu. Čujemo se, ali se ne viđamo često... Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je naravno tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda - rekao je Kovačević za Pink.rs.

Foto: Facebook

Autor: M. Krasić

#Jovana Jocić

#Raskid

#Saša Kovačević

#pevač

'