AKTUELNO

Dosadilo mu je da se pravda i demantuje.

Matijević Mateja i Tara Simov svoju vezu otpočeli su, ali i nažalost završili, pred kamerama rijalitija "Zadruga 3". Iako je Tara i nakon završetka rijalitija ostavljala prostora da obnovi vezu sa Matejom, sada je i sama stavila tačku na sve. Do toga je došlo, između ostalog i zbog Matejine prepsike sa nepoznatom devojkom kojoj je dodelio komplimente.

Iako je rekla da to nije razlog kraja jedne ljubavne priče, Mateja se oglasio tim povodom i na svom Instagram storiju objasnio o čemu se radi.

Foto: Instagram.com

Fotošop je iz raja izašao. Ako se vode neki ratovi, jadno je koristiti mene da bi se povredio neko drugi. Takođe, sama želja za trenutkom pažnje u ovom momentu je baš dno dna. Od mene reklame dosta, neću kačiti nikakve skrinšotove, a nešto me više smaraju i ovi demanti i da se ja pravdam nekome. S druge strane, vi ljudi morate da shvatite da smo Tara i ja završili naš ljubavni odnos, krenuli dalje, apsolutno je moja stvar šta ću da radim, kao i njena stvar šta će ona raditi, slobodni smo. A Tara kao Tara, sad se ljuti što joj nisam odgovorio na poruku dva sata, klasika - napisao je Matijević.

Foto: Jelena Simonović

Da li je ovo zaista kraj ljubavi ili će fanovi Tare i Mateje ipak imati razloga za slavlje, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Mateja Matijević

#Rijaliti Zadruga

#Tara Simov