AKTUELNO

Opisala je sve simptome i zdravstvene tegobe sa kojim se suočila.

Jelena Kostov jedna je od mnogih pevača koji su oboleli od virusa Covid-19. Poznata pevačica uključila se telefonskim putem u emisiju "Ekskluzivno" i otkrila sve o svojoj borbi sa virusom koji svaki dan odnosi žrtve širom sveta.

Foto: Instagram.com

Moji simptomi su počeli u toku noći- suvi kašalj i blagi bol u grlu, ali već ujutru nisam mogla da ustanem iz kreveta jer nisam znala koji deo tela me više boli. Malaksalost, užasan bol u glavi, malaksalost do te mere da sam tek treći dan uspela da ustanem iz kreveta i odem kod lekara. Mučnina, temperatura koja prati 90% slučajeva ljudi koji su oboleli od korone. To su neki simptomi... Zaista je strašno! Tu bol i malaksalost nikada pre doživela nisam - počela je Jelena da prepričava svoje iskustvo sa opakim virusom, pa nastavila:
Posle toga je krenulo da ide ka boljem. Uzimam jake vitamine, zdravo se hranim, odmaram i to je to.

Foto: Foto /Ana Bogdanov

Pošto se bavi javnim poslom i pevanjem, profesijom koja trenutno stagnira zbog preventivnih mera zaustavljanja širenja korona virusa, Jelena je istakla da smatra da će estrada biti ista i kada se ceo ovaj haos završi.

Estradna scena posle korone izgledaće isto kao i pre korone. Mi smo napravili pauzu zato što ne postoj mogućnost snimanja spotova, ne postoji mogućnost kontakta sa publikom i smatram da će biti puno dobrih i novih pesama jer su se pevači uželeli toga. Posle ovih tužnih i teških dana, mislim da je publika željna novih pesama i da zajedno slavimo neka lepša i bolja vremena - rekla je Jelena Kostov.

Autor: J.Đ.

#Jelena Kostov

#koronavirus

#pevačica