AKTUELNO

Otkrila još mnogo toga.

U nastavku emisije "Premijera - Vikend specijal", videli smo i drugi deo priloga koji je voditelj Ognjen Nestorović snimio sa pevačicom Katarinom Grujić u Mionici. Oni su posetili i dom Živojina Mišića, a Kaća nije krila oduševljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oduševljena sam, bila sam ovde kao mala na ekskurziji, evo opet i prelepo je - rekla je Kaća, pa progovorila o svom poslu:

Foto: TV Pink Printscreen

Estrada je džungla, ima dosta sujete... Ja se borim na drugačiji način nego kad sam bila mlađa. Pre sam skakala na prvu, sada sam sazrela - istakla je pevačica.
Mene najbolje može da umiri moj otac. Ja učim dosta od njega, i ona je temperamentan bio. Skrati jezik, uradi ovo, ono... Veliki mi je savetnik. Meša se i oko muzike, ja volim da čujem. Do sada nije nijednom pogrešio - otkrila je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je poveo Kaću do Ribničkog manastira, koji je oduševio pevačicu. Pevačica se osvrnula na zdravstvene probleme koje je imala, ali koje je uspešno prebrodila.

Strašni su trenuci kada si sam u bolničkoj postelji. Bilo je pitanje da li ću izgubiti bubreg... Ne poželeti nikome... Nije me služilo ni zdravlje kada sam izgubila glas na nekoliko meseci... Ne poželeti nikome, ni najgorem neprijatelju. Meni se glas nije vratio sedam meseci. Hvala Bogu da sam na kraju ja pobedila - rekla je Katarina, a jedva je uspela da zadrži suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je želeo da sazna da li postoji neko poseban u Katarininom životu.

Ne volim da pričam o emotivnom životu, mnogo puta sam se opekla. Postoji jedna osoba, sa kojom sam dugo u prijateljskom odnosu, a iz kog su se rodile neke emocije. Ne želim da pričam o tome. Postoji neko i jako mi je lepo - priznala je Katarina.

Pevačica je otkrila i da se pobratimila sa Urošem Živkovićem, kao što je njen otac sa pevačem Đanijem.

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll, Instagram.com/zivkovicuros, Unsplash

Autor: M. P.

#Katarina Grujić