AKTUELNO

Ova neverovatna priča ostaviće vas bez teksta.

Popularni hrvatski rep bend "Elemental" održaće koncert 6. maja u beogradskom Domu omladine, a sada su uspeli da iznenade svoje fanove.

Naime, bend je snimio spot za pesmu "Ništa", sa poslednjeg, dvostrukog albuma "Tijelo", što je sjajna uvertira za dugoočekivani beogradski koncert.

Foto: Printscreen Youtube

Za potrebe priče koja prati pesmu, Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, preuzeli su uloge novopečenih mladenaca, što niko nije očekivao.

Iako se pesma "Ništa" može tumačiti na brojne načine, suština je bol, a spot ima pomalo bizaran scenario.

- Pesma govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovek nađe nakon neke stresne situacije. Onaj osećaj kada si potpuno prazan. Jedino što može iz toga da te prene jeste rečenica - "ostanimo prijatelji", koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osetiš je ta neka prodorna bol. Da li je to razočarenje, olakšanje ili nešto treće - to ostavljamo slušaocima da tumače kako im odgovara. Kako pesma kaže: "Pametnom to je dosta“. Mi jedva čekamo da vidimo reakcije - rekla je popularna Remi.

Foto: Printscreen Youtube

Režiju spota postisuje poznati hrvatski reditelj Radislav Jovanov Gonzo, koji je sada prvi put imao priliku da sarađuje sa grupom "Elemental".

Da je to bilo na obostrano zadovoljstvo, dokaz je i njegov opis ove saradnje.

- Uvek postoji bend ili pevač sa kojim nisam nikad radio, ali sam stalno imao neki osećaj da će se naša saradnja ipak dogoditi. Tako se konačno dogodio spot za pesmu "Ništa". Lepo je kada bend kreativno razmišlja, kada osetiš da im je stalo i da to nije samo još jedan spot u nizu, tek da ga napravimo. "Ništa” je ono što je ostalo između tek venčanog mladog para u trenutku njihovog kraha kada nakon svadbene večere ona sazna za njegovu neveru. Postoji šansa za srećan kraj, ali tek kad se smire duhovi. Dakle, jedan emotivni, bizaran spot u kom je kompletan bend bio deo glumačke ekipe i produkcije - veliki gušt i svaka im čast - rekao je Gonzo.

Foto: Promo

Kako su se Remi i Shot snašli u ulogama koje donose svađu, suze, smeh i ljubav, pogledajte u nastavku.

Autor. Pink.rs

#Bend

#Elemental

#Pesma

#spot

'