AKTUELNO

I dalje se ne smiruju strasti zbog fotografije Veljka Ražnatovića od pre nekoliko dana, koja mu je uklonjena s Instagrama zbog komentara da je sina krstio na dan velike srpske pobede.

Mnogi korisnici Instagrama ovu objavu protumačili su kao provokaciju ili nacionalističku, pa su je masovno prijavljivali moderatorima kao "govor mržnje". Veljku je slika skinuta sa Instagrama, iako ništa loše nije napisao.

Foto: Instagram.com/veljkoraznatovic

- Danas, na veliki srpski praznik i dan oslobođenja srpskog naroda, krstili smo našeg naslednika. Kume, neka je sa srećom. Pravite decu i vaspitavajte ih da budu rodoljubi, Bog vas blagoslovio sve. Živeo srpski narod! - napisao je Veljko.

Nekoliko sati nakon što je slika uklonjena, njemu je stiglo obaveštenje da je skinuta zbog govora mržnje, na šta je on uložio žalbu. Potom je ponovo objavio istu fotografiju, na kojoj su on, supruga Bogdana Ražnatović, kum Nikola Vavić i mali slavljenik Željko, a tekst u opisu slike je bio sličan kao u prvoj objavi.

Foto: Instagram.com

- Pošto stoka prijavljuje, idemo opet. Krštenje Željka na dan oslobođenja srpskog naroda i veliki praznik. Kume, neka je sa srećom.

Uvidom u Veljkov Instagram primetili smo da mu je ista slika ponovo uklonjena, a za sada nije jasno zbog čega su ljudi ekstremistički nastrojeni prijavljivali njegovu objavu samo zato što je sina krstio na Petrovdan, veliki srpski praznik.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, dok je fotka još bila vidljiva na profilu, pokrenuta je rasprava od strane Veljkovih pratilaca. I dok je jedan čestitao Veljku krštenje sina uz poruku da bude "častan i pravedan kao njegov pokojni deda" Željko Ražnatović Arkan, drugi se pak nisu složili te su poručili da je Arkan "sramota za narod", što je izrevoltiralo i samog Veljka.

- Nek ste vi bili cveće. Ako nemaš šta pametno da napišeš, nemoj ništa ni da pišeš, jer mi deluješ jako glup ili glupa trenutno. Ispeci pa reci, glasi stara dobra srpska - poručio je Ražnatović.

Autor: D.T.

#Veljko Ražnatović