AKTUELNO

Emotivni košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je poslednjih nedelja "Zadruge" ostao upamćen po kuknjavi za ženom Enom koju je javno prevario sa Majom Marinković, sa kojom je skoro svakodnevno imao seksualne odnose uprkos tvrdnjama da se kaje zbog svojih postupaka, nastavio je da iskazuje svoje najdublje emocije svima koji ga prate.

Tako je sinoć, u gluvo doba noći, podelio stihove pesme "Sto je puteva i dana" jednog od svojih omiljenih pevača Aca Pejovića. Njegova emotivna pesma dirnula ga je pravo u srce, te nije odoleo a da ne ispiše deo refrena.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- A kažu mi da srećna ti si i da imaš sve što nisi kraj mene imala, da ti ljubav samo treba, a ja molim Boga da ti ljubav ne da - stihovi su kojima je Janjuš sve bacio u rebus, budući da nije precizirao da li se obraća supruzi Eni, koju je mesecima javno varao na televiziji, ili pak doskorašnjoj ljubavnici Maji, koja ga je po izlasku iz "Zadruge" šutnula čim se uverila da i dalje sedi na dve stolice.

Foto: Instagram.com

Podsećanja radi, javnost je ostala u šoku kada je paparaco našeg portala uhvatio Janjuša u porodičnoj šetnji sa ćerkom i suprugom, da bi isto veče otišao na tajno viđanje sa ljubavnicom Majom.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/mali_janjus

Tada su se žestoko posvađali, zbog čega je Marinkovićeva rešila da stavi tačku na odnos s neodlučnim preljubnikom i pošalje ga nazad kod žene.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: D.T.

#Ena Janjušević

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš