AKTUELNO

Haos u emisiji!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani, koje je ugostio voditelj Milan Milošević

Gledaoci večeras imaju pravo da iznesu svoje mišljenje, te se jedna gledateljka obratila Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna tema koja je mene zaintrigirala, prvo pitanje moje je, pre svega, ja sam tvoju ćerku podržavala tri godine i za Lunu ginula i njen admin jedno vreme bila. Nije neko ko se sada uključio, želim da mi odgovoriš na moje činjenice. Pričali ste o drugoj supruzi, sa kojom nisi bio venčan, da li je posle poslednje tuče Milena završila u Urgentnom centru? Ti si rekao da ste imali malo koškanje, i zato si dobio tri godine uslovne. Da li je Milena imala podlive i da li je njena kosa ostala u tvojoj ruci? Da li si je udarao pesnicama u glavu i da li je zvala policiju iz zaključanog kupatila? - upitala je gledateljka.
Podlive nije imala, bilo je koškanja, završila je u Urgentnom, da, da, ali podlive nije imala. Ja nju nisam udarao, ona je mene davila, to je sad glupo da ja pričam na televiziji. Došla je policija, jer smo imali problem. Bila je u kupatilu, nije bila zaključana - pričao je Gagi.
Sa kim si došao u stan, sa devojčicom? - ubacila se gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš li koliko je puta žena pričala o tebi i nasilju. Da li si ti dao izjavu da je i ona tebe tukla?
Da, da, to je koškanje, ona mene, ja nju - odgovorio je Gagi.
To si isto rekao i za Anabelu, kako to da isto sve žene rade? - nastavila je gledateljka.
Pa eto, tako, ja sam cvetić - podsmevao se Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi, nakon onoga što se desilo na putu ka Makedoniji, da li ste vi ste nastavili prema granici? To si ti rekao Gagi - rekla je gledateljka, a potvrdila je Matora.
Je l' vi to radite u policiji? - nastavio je da se podsmeva denser.
Gagi, zašto sprdaš gledaoce? - ubacio se Đedović.
Da li ti je Anabela ili Mirko rekao da ne idete ka granici, jer je tamo policija? A znaš zašto ti ovo pričam, jer da si hteo da se prijaviš policiji, ti bi nastavio ka tamo - iznela je svoj sud gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se povela polemika oko toga što Gagi zajedno sa Lunom i Miljkovićem nisu brinuli o Anabeli kada su zadrugari razgrabili picu posle ,,Igre istine", pa je Đedović dao svoj deo.

Gagi, ostavili ste vas troje ženu gladnu, niko je ništa nije pitao, bivši suprug i otac njene dece je nije ponudio! On se i dalje ismeva ovoj situaciji - ubacio se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga