AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Treći serijal najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" završio se pre samo nekoliko dana, ali zadrugari i dalje vode svoj rijaliti i spolja. Imamo svako veče priliku da ih viđamo u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", gde se zadrugari susreću sa glasom publike i suočavaju sa oštrim pitanjima na koja moraju da odgovore.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako smo bili svedoci velikih ljubavi, jakih prijateljstva, ali i žustrih rasprava, izgovorenih teških reči, kontaktirali smo zadrugare i upitali ih šta bi promenili u njihovog takmičenju.

Tara Simov, koja je poznata po svom britkom jeziku, ali i romansi sa Matejom Matijevićem, ne krije da se za mnoge stvari pokajala, ali da je veoma ponosna na svoj plasman.

Foto: Jelena Simonović

Promenila bih dosta stvari, ne bih davala ljudima za pravo da tako lako pokazujem emocije, ne bih ulazila u vezu, da se zaljubim. ne bih se svađala, da svađe izvuku ono najgore iz mene, da udarim nekoga. Kajem se za dosta stvari koje su se izdešavale, ali nakon svih ovih stvari, kajem se i što sam dozvolila sebi da uđem u vezu - rekla je Tara.

Takođe, nismo mogli, a da ne pitamo pobednicu ,,Zadruge 3" Ivu Grgurić, koja je definitivno obeležila ovaj serijal. Kako je bila na lošem glasu kod zadrugara zbog njenih afera sa Stefanom Karićem, budući da su nakon nje isplivale mnoge tajne iz njenog privatnog života, od toga da je sve vreme patila za bivšim dečkom Marinkom, do njene priče o torturi koju je navodno proživela sa dosta starijim čovekom po imenu Marijan. Iva trenutno uživa u čarima ljubavi sa Filipom Đukićem, koju je otpočela na velelepnom imanju, ali i sa njim je imala dosta sukoba, ljubavnih brodoloma i raskida. Međutim, Ivu nisu zaobišli ni sukobi sa mnogim zadrugarkama, a jedna od vodećih ljutih rivalki bila je Ivana Šopić. Grgurićeva ne krije šta joj je učešće u ovako velikom projektu donelo u pozitivnom smislu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sve u svemu, vrlo dobra škola i zanimljivo iskustvo, nešto što sam i trebala da prođem kako bih u daljem svom životu mogla da procenim profile različitih ljudi, teško sam to proživela, iskreno, još uvek imam nekakav loš utisak iz Zadruge, jer ste bili svedoci da su me zadrugari imali na piku od početka, ali sam uspela da to prebrodim. Ljudi su se napolju borili za pravdu i izborili smo se za to. Sve se dešava sa razlogom, ja sam sada srećna i zadovoljna - izjavila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Mitar, zadrugarka koja je imala svoju ljubavnu priču i nikog nije ostavila ravnodušnim. Naime, Edis Fetić ušao je u ,,Zadrugu 3" kao njen prijatelj, da bi se ipak ispostavilo da je to čuveni ,,gospodin torta", inače njen ljubavnik. Podsetimo, Edis je ostavio svoju suprugu Zilhu i troje maloletne dece u Novom Pazaru, kako bi sa Draganom otpočeo ljubavnu vezu u rijalitiju. Iako je mnogo stvari izrečeno, teških uvreda, optužbi i iznošenja ,,prljavog veša", njihova ljubav je doživela definitivno krah, a Dragana ne krije da se zbog te priče i kaje.

Što se tiče mog učešća, promenila bih svoje ponašanje, nije mi trebao onaj kiks, ali ni veza u rijalitiju, jer to nije za mene. Sve je krenulo onako kako ne treba, dosta je izrečenih laži, da bi ispale loše po mene. Sve je ispalo ružno po mene, kao i po druge, kajem se, mislim da sam u drugoj sezoni bila bolja i nosila se sa tim, ovde su me ponele druge neke stvari. Ali došla sam sebi, ono nisam ja. Najviše od svega bih volela da promenim da sam ostala sama, rijaliti jeste da čovek sebi dozvoli sebi da se igra, ali sam se ja zaigrala. Mislim da sam došla do tog pucanja, zbog svega što se desilo prošle godine meni u životu. Ja ću se potruditi da kada se pojavi problem da se reši, a ne da gomilam - prokomentarisala je Dragana.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga