AKTUELNO

I kamen bi zaplakao!

Bivša zadrugarka Milica Kemez podigla je veliku prašinu kada je tokom boravka u ,,Zadruzi 3" ispričala svoju potresnu životnu priču.

Podsetimo, Milica je sa sestrom Mirelom odrasla u hraniteljskoj porodici u kojoj su, kako je zadrugarka ispričala, trpele nasilje dugo godina. Nakon što je odrasla, odlučila je da se bori za sebe, te joj je sestra bila najveća podrška.

Foto: Jelena Simonović

Tokom učešća u najgledanijem rijalitiju Milica je imala i brojne padove, ali je svojom hrabrošću poslala svima jasnu poruku da nikada ne treba da odustanu da se bore kroz život. Trenutno uživa u ljubavi sa Borom Santanom, a izgleda da je Milica nakon izlaska sa velelepnog imanja imala i o čemu da razmišlja.

Naime, na Instagram profilu Milica je objavila jedinu fotografiju iz detinjstva, koju ste imali već prilike da vide na portalu Pink.rs.

Foto: Jelena Simonović/Instagram.com/milicakemezofficial

Kemezova je dirljivim opsiom fotografija izazvala lavinu komentara, a većina je bila njena podrška koja ju je verno pratila tokom boravka u ,,Zadruzi 3".

- Dugujem ovom malom detetu mnogo, zato ću se boriti svim srcem da to malo dete u meni bude srećno - napisala je Milica.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga