AKTUELNO

Jedna od stvari o kojim se parovi u Beloj kući najviše brinu je i ta kako će ih prihvatiti prijatelji i porodica njihovih partnera.

Ovo je brinulo i Ivu Grgurić, koja je imala česte svađe sa Filipom Đukićem tokom njihovog boravka u Beloj kući, i čuvene "neveze" u kojoj se i danas nalaze. Filipov otac Zoran često je gostovao na televiziji kao podrška svom svimu, dok se o stavovima njegove majke Lane malo toga znalo. Lana je ipak odlučila da se uključi u "Zadrugu" putem video-poziva, te da zamoli svog sina da manje pije i da se manje svađa sa Ivom, ali zbog tehničkih problema on nije uspeo da je čuje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simnović

Ipak, kako nam je Iva otkrila u intervjuu, a kasnije i Filip, susret sa Đukićevom porodicom prošao je fantastično.

Prihvatili su me i njegovi drugovi i njegovi roditelji, bili smo na ručku. Lana i Zoran su top! Već me svekar i svekrva vole - rekla nam je Iva tokom pauze za reklame u emisiji "Amidži šou", a Filip nam je kasnije otkrio da je napravio izuzetak i upoznao Ivu sa roditeljima, jer je ona posebna.

Foto: Pink.rs

Koliko je dobro Iva prihvaćena od strane Filipovih roditelja govori i snimak koji je on objavio na društvenoj mreži Instagram. Na snimku se može videti kako Filipova mama Lana masira ručnim masažerom svoju budućnu snaju Ivu.

Foto: Instagram.com/don.filipo.tattoo

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Video: Instagram.com/don.filipo.tattoo

Autor: M. P.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Lana Đukić