AKTUELNO

Fitnes trener Nikola Orozović ne miruje po izlasku iz "Zadruge", u kojoj je proveo deset meseci - svakog dana ga pratioci na društvenim mrežama mogu videti sa nekom drugom devojkom, međutim čini se da je najviše zainteresovan za doskorašnju cimerku Ivanu Krunić.

Njih dvoje su druženje započeli mesecima unazad, međutim odnos koji je pretendovao da preraste u emotivni stopiran je zbog ljubomore Baneta Čolaka, tadašnjeg Ivaninog dečka. Usledio je njihov raskid, zatim i pevačicin povratak u Belu kuću i ponovno zbližavanje s Orozovićem, od kojeg se ne odvaja.

View this post on Instagram

😎❤ @ivanakrunic

A post shared by Orozović Nikola (@orozovic.official) on

Sve oči bile su uprte u njih tokom superfinala "Zadruge", kada su raspoloženo ćaskali i snimali se za Instagram, a sudeći po njihovim objavama, učestala viđanja nastavili su da praktikuju i posle rijalitija.

Nikola je danas zakazao susret sa zgodnom pevačicom, na koju mesecima unazad nije imun i prema kojoj je otvoreno pokazao simpatije, i sve gledaoce "Zadruge" dodatno zaintrigirao emotikonom srca koji krasi njegov Instagram stori čija je glavna zvezda upravo - Ivana!

Video: Instagram.com/orozovic.official

To ipak nije bilo sve - nastavili su svoje putešestvije i provod, a u jednom trenutku zgodna pevačica zamešala je samo za njegove oči i priredila mu potpuni užitak.

Video: Instagram.com/orozovic.official

Da li je pevačica posle Čolaka, Kazanove iz Užica, pala na Orozovićeve mišiće, ali i IQ, koji su mu pojedinci u Beloj kući često osporavili, pokazaće vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Zadruga