AKTUELNO

Sve zavisi!

Voditelj Ognjen Amidžić će sa svojom ekipom tokom celog leta zabavljati gledaoce u emisiji "Amidži šou", a za ekipu emisije "Premijera" otkrio je da li je zadovoljan ovom sezonom i da li možda postoji neki gost zbog kog je zažalio što ga je pozvao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ići ćemo ceo jul, uradićemo u avgustu neke, ali biće i best off-ovi, biće zanimljivo, drugačije, daćemo ljudima prostora da u avgustu popunimo taj neki naš termin, a da se opet spremimo za novu sezonu. Ne znam napamet da kažem ove brojke, poslednje tri, četiri emisije su bile baš gledane, ali moram da kažem da sam jako zadovoljan celom sezonom - rekao je Ognjen, pa se osvrnuo na nepoželjne goste:
Iskreno nisam, svako je trebao u nekom trenutku zbog nečega, čak živimo u takvom vremenu da ne znaš šta je ljudima zanimljivo da gledaju, da li to kad je nešto čudno, kad neko iskoči, nemam nekog kog bih izdvojio da mi nije prijao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen se osvrnuo i na celokupnu situaciju u zemlji i svetu zbog koronavirusa, otkrio da li će sa porodicom ići negde na odmor i kako se štiti.

Mi smo spremni, ali zavisi sve od granica. Matija jedva čeka da krene negde, ali šta da radimo, situacija nije naivna, moramo da se pazimo, ako sami sebe ne čuvamo, ko će drugi. Ali ja mislim da je sad za sve nas, za ceo svet nova era života. Ja sam generalno hipohondar, trudim se, dajem sve od sebe, nosim masku, perem ruke, ne idem gde je masa, ne pričam ljudima na uvo, ne pevam, što su ljudi masovno radili. Matija je baš mali, ali se trudimo da što manje boravi van kuće. S njim je najteže, do skoro je bilo da su deca najbezbednija, ali i to se menja, Danijela sve dezinfikuje, pravi - rekao je Ognjen.

Foto: TVPink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

#Premijera