AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gošće su Luna Đogani i Anabela Atijas, koje su odličile da isteraju sve na čistac. Naime, tema oko koje se dosta polemisalo jeste Lunina priča da je bivši partner njene majke direktno flertovao sa njom, te su mnogi pomislili da je u pitanju njen očuh Andrej Atijas.

Želeći da stavi tačku na sve tračeve, Luna je otvorila dušu i ispričala sve do detalja, dok je Anabela otkrila identitet njenog bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću ispričati sve, drago mi je da si me to pitao. Tek kad sam izašla napolje sam videla klip, ja nisam pričala o Andreju, ja sam pričala o jednoj drugoj osobi, van veze sa mamom, tako nešto uradio. Tad kad se to desilo, on nije bio sa mamom, ali je bio, tad je bio bivši. Nisam mislila na Andreja, nikad u životu. U pripitom stanju, u klubu mi je prišao i pokušao direktno da flertuje sa mnom. Nikad u životu mi ne bi palo napamet da kažem za Andreja, on me gleda kao svoje dete, zato mi je bilo čudno kada su mi ljudi rekli - ispričala je Luna.
Ja ću reći da je to osoba koja je ušla u moj život u prvom rijalitiju u kom sam bila i nikada nije živeo sa mnom u mom stanu, sa decom - iznenadila je Anabela svojim odgovorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' u pitanju Mladen? - upitao je Milan.
Toliko mogu da kažem, sa kim sam ja bila kratko u vezi. Ja sam shvatila napolju ko je on, ja sa njim nisam imala vezu u rijalitiju: Socijalne službe su reagovale, došle su u moj stan i zatekle su Ninu sa Andrejem, tu je bio njen drug, ona je burno odreagovala. Deca nikada nisu bila upetljana u naše probleme, uvek ih je stavljao po strani - dodala je Atijasova.
Ja sam videla neke izmontirane klipove, gde je stvarno ispalo da sam radila neke stvari koje nisam, pomislila sam da im je rečeno za taj klip za pipkanje, gde sam ja pomislila da je to zivkanje, ja to u takvim svađama kažem tako nešto i to zaboravim. Kad mi je mama poslala klip, onda sam povezala priču na šta sam ja mislila - ubacila se Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga