AKTUELNO

Evo šta joj je rekao!

Bivša zadrugarka Jelena Pešić koja je osvojila 7. mesto u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga 3" bila je jedna od upečatljivijih takmičarki, a zbog nje su se vodili mnogi ljubavni ratovi.

Foto: Jelena Simonović

Iako nije želela, Pešićeva je dovođena u mnoge ljubavne afere, a zbog njenog prisustva u životu Marka Miljkovića, drugoplasiranog zadrugara, Luna Đogani je ušla u Zadrugu kako bi bila sigurna da se među njima neće ništa desiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, mnogo polemike je izazvalo to što je Jelena pozdravljala Nenada Sinđelića Gastoza, koji je imao ljubavnu aferu sa Đoganijevom, zbog čega su Miljković i Luna čak i raskinuli u Zadruzi i imali burne svađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontaktirali smo Jelenu i upitali smo je da li je po izlasku sa velelepnog imanja imala razgovor sa Nenadom. Nije krila da su bili u kontaktu, te nam je otkrila o čemu su razgovarali.

Čuli smo se, čim sam izašla, bio je u fazonu: ,,Top, podržavao sam te", videćemo se, naći ćemo se, Mlađa i ta ekipa, Matora... Napisao mi je da ohladim od rijalitija, najnormalniji razgovor, on me je pozvao - započela je Jelena i dodaje:
Meni je Mlađa, ili neko rekao, Matora možda, kako me je pozdravio i da sam najbolja devojka, Milan Petković mi je preneo pozdrav takođe. Niti se ja njemu sviđam, niti on meni - zaključila je atraktivna zadrugarka.

Foto: Jelena Simonović

Autor: Ognjen Bogdanović

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Marinković Gastoz

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Zadruga