AKTUELNO

Mnogi sanjaju o ovome!

Pevač narodne muzike Andrija Era Ojdanić poznat je po svojim dogodovštinama godinama unazad, ali je sada uspeo da stekne planetarnu slavu, što je cilj svakom umetniku.

Međutim, ovog puta nisu razlog njegove pesme, već koronavirus, zapravo, izjave koje je davao pre nego što se zarazio. Era je ovim potezom dobio laskavu titulu najpoznatijeg penzionera u Srbiji.

Foto: printscreen

U uvodu teksta koji je danas objavio Unilad, stoji kako je Era rekao da bi pre preminuo od koronavirusa, nego tri meseca bio bez dobrog telesnog uživanja.

U nastavku teksta, ovaj portal se bavio Erinim izjavama tokom pandemije korona virusa, kao i njegovim ponašanjem nakon hospitalizacije u bolnici KBC Dragiša Mišović, kada mu je dijagnostifikovana korona, odnosno statusom koji je okačio na društene mreže iz bolnice kada je saznao da je zaražen.

Foto: Foto/UNILAD.CO.UK

Naravno, deo koji strani mediji nisu mogli da izostave, svakako je Erina zavodnička moć, a kako su oni to opisali ,,vumanajzer". Poznato je da Ojdanić voli lepe, atraktivne devojke, ali i da gaji ljubav prema devojkama koje su decenijama mlađe od njega, što se takođe navodi u tekstu pomenutog portala.

Tako je Era postao planetarno slavan kada je najmanje očekivao ili da upotrebimo njegov stih - nikad nije kasno da se ljubi, ali i čita strasno.

Foto: Foto/UNILAD.CO.UK

Autor: O.B.

#Andrija Era Ojdanić