AKTUELNO

Era Ojdanić, koji je pozitivan na koronavirus, nalazi se na lečenju u bolnici "Dragiša Mišović", odakle je uputio bizarnu, šaljivu poruku.

Kako kaže, pretpostavlja da se zarazio od sina Dragutina, koji je takođe pozitivan, kao i zet. Ipak, oseća se dobro.

- Istina je da imam koronu, ali se osećam odlično. Nekoliko dana sam imao temperaturu 37-38, pa sam odlučio da uradim test. Pokazao je da sam pozitivan, ali nemam nikakve bolove, ne kašljem, ne kijam. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu. Skener je pokazao da imam neke promene, pa su me zato zadržali u bolnici, kako bi pratili moje zdravstveno stanje - kaže Era, koji je zabrinut za sina koji već dve nedelje leži u istoj bolnici.

Foto: tiktok

- Pravili smo, 17. juna, punoletstvo u mom motelu. Jedan gost je bio zaražen i on je sigurno preneo mom sinu, pa on meni. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo što se dešava oko nas je strašno. Koliko god da se pazimo, ne možemo biti sigurni da se nećemo zaraziti. Čuvajte se, ljudi!

I u ovim teškim trenucima pevač ne propušta priliku da se šali na sebi svojsten način - na društvenim mrežama pravi hit je postao njegov video iz bolničke sobe, gde je sve zabavio pesmom i igrom, a u slučaju da nešto pođe po zlu, pevač ima i oproštajnu poruku.

Video: TikTok/ivanasimic6

Voleo bih, da pošaljem važnu poruku. Ako mi se nešto dogodi - molim hiljade žena da ne seku vene za mnom

Autor: D.T.

#Era Ojdanić

#koronavirus