AKTUELNO

Pevačica Milica Todorović je početkom jula saznala da je pozitivna na koronavirus, a sada, dve nedelje nakon saznanja, njeno se stanje i dalje nije poboljšalo.

Da podsetimo, u istom periodu se inficirala i njena koleginica i dobra prijateljica, Slavica Ćukteraš, međutim, njeno zdravstveno stanje ide na bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je sada u izolaciji, upravo sa Slavicom, ali i njenom majkom, koja je takođe pozitivna na Covid - 19. i uzima svu terapiju prepisanu od strane lekara, pa se nadamo što skorijem oporavku.

Kako izvor blizak pevačici kaže, Miličino stanje nije dramatično, dakle, nije u životnoj opasnosti, ali nije ni neozbiljno. Todorovićeva već duže vreme ima jako izražene simptome koronavirusa - malaksalost, bol u mišićima, kašalj, kijavicu i povišenu telesnu temperaturu. Upravo je temperatura faktor zbog kojeg se Milica oseća loše i iscrpljeno, iako na sve načine pokušava da je snizi i ozdravi. Uprkos tome što prima terapiju, pije lekove koje joj je doktor prepisao, ona i na druge načine pokušava da zdravlje dovede u red, ali se ništa ne pokazuje kao delotvorno.

Autor: M.I.

#Milica Todorović