AKTUELNO

I dalje ne mogu da se pomire sa tim da je više nema.

Naša prelepa misica Dijana Milojković preminula je 22. jula prošle godine, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona je vodila bitku sa rakom nekoliko godina, a pritom uspevala da zadrži osmeh na licu i da pomogne onima koji dele njenu sudbinu. 

Foto: Pink.rs

Mesec dana pred smrt u javnost je odjeknula informacija da se njoj stanje pogoršalo, te da joj je hitno potrebna krv. Ipak, 22. jula prošle godine, kada je imala samo 33 godine, ona je preminula.

Porodica je objavila čitulju kojom je obavestila sve da će, kako i običaji u njenom kraju nalažu, dati godišnji pomen i to 18. jula na groblju u Ćupriji, gde lepa misica počiva. Poruka na čitulji koju je porodica napisala nateraće vam suze na oči.

Najlepšice naša voljena, anđele dragi, sa ponosom te pominjemo, grlimo te u snovima i mislima, volimo te svom dušom - zauvek. Tvoji najmiliji - piše na čitulji.

Foto: Instagram.com/mmmilasin

Podsetimo, Dijana je bila u dugogodišnjoj vezi sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji je neretko pominjao tokom boravka u Zadruzi, te isticao koliko mu je njena smrt teško pala iako u tom trenutku nisu bili zajedno.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Autor: N.V.

#Dijana Milojković

#Pomen

#čitulja