AKTUELNO

Bukti verbalni rat između drugoplasiranog i trećeplasiranog superfinaliste.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" Marka Miljkovića i Mensura Ajdarpašića.

Nakon što je prikazan prilog svih svađa Mensura i Miljkovića oni su prokomentarisali sve.

Bilo je interesantnijih svađica od ove. Ja znam šta radim, ali to znači da moj cilj nije bio Mensur. Generalno znam šta radim u rijalitiju i retko kad izgubim pojam o kamerama. Sa mnogima sam igrao igre. Oseti se energija. Ja apsolutno ne gledam ko ima kakvu podršku. 66% je Mensur meni pozitivac, bio mi je interesantan u njegovim šalama. Ali ima i tu negativnu energiju. Ja sa pokušavao dosta puta da priđem Mensuru, da mu objasnim kakva je Mina, ali je on bio u grču i mislio je da ja pokušavam da ga izmanipulišem. Ima malo k*rčeviti stav - rekao je Marko.
Marko ne voli ljude kojima ne može da manipuliše - dobacio je Mensur.
Ja sam isto k*rčevit, ali to nosim, ne plačem i ne kukam, nemojte mene - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

To je emocija kad plačeš, ja se ne stidim, budi žustar, slušam te mesecima - naveo je Ajdarpašić.
Ja sam smirivao svoju devojku, jer smo na televiziji, pokidao sam kameru da ne bismo imali taj krupan kadar. Nisam dozvoljavao ljudima, kad mi dođe neko ovde, ne pričam sa njim, imam tu manu iz detinjstva. Marko Miljović nije pobedio jer nije želeo da pobedi, nije mi to bila glavna motivacija. Ja sam slavio pobedu, ali nisam rekao čija pobeda, nisi me pitala - naveo je Marko.
Mensur je započeo naš konflikt, kad smo kupivali cigarete Ermini, on je počeo da grabi hranu. To je bila prva lopta, ja nikad ne reagujem na prvu loptu, drugi put si napravio problem kad smo dobili nagradu - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da padaš na forice oko nagrade - rekao je Mensur.
Zamisli da ja tamo otimam mesecima, ti si mi dva puta oteo - rekao je Miljković.
Ti si video da ja mogu da dostignem tvoj nivo, dokle si ti stigao. Ti si meni prišao ljudski, pozdravio si se ok i bio si korektan - naveo je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pokušavao da spuštam loptu između tebe i Mine, branio sam da ne udariš Erminu - rekao je Marko.
Nisi mogao da manipulišeš mnome, hteo si da mi uđeš u mozak, da probaš da upravljaš sa mnom, a možda si video napolju da ne možeš tako sa mnom kao sa ostalima. Ja nisam imao netrpeljivost prema tebi i nisam ni znao kako šta tamo funkcioniše, niti sam se takmičio, išlo je sve svojim tokom. Ti se godinama takmičiš, ja ti čestitam na drugom mestu. Kad ti je Luna ušla ti si počeo taj stav - naveo je Mensur.
Kad je Luna ušla ja sam izljubomorisao na tebe i ti si izljubomorisao kad sam ja ušao. Ali to nije bila ljubomora, to je Lunina namera da mene provocira preko tebe. Ja sam osetio potrebu da te ponižavam jer nemaš potencijal da budeš lider, nemaš potencijala da budeš lider jer plačeš, lideri ne plaču - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja plačem, a ti ne plačeš jer se bojiš... Dajte mu neki popust za šerpe - rekao je Ajdarpašić.
Dođe ti Tomović, a ti u ćošak, dođe Janjuš, a ti odeš u garderober. Nemoj da koristiš agresiju, nego mozak - naveo je Marko.
Ja za šest meseci treće mesto, a ti godinama tu i ništa. Ti nisi znao da ti je Iva toliki problem, mislio si da sam ja i Anabela. Ne znam da li da te moja podrška malo pogura, da pobediš - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si ti, manekenčić i hostesa - pitao je Miljković.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku. 

Autor: R.L.

#Zadruga