AKTUELNO

Pakao i nakon rijalitija.

Nakon svog turbulentnog učešća u najgledanijem rijalitiju - Zadruga 3, iz kojeg je izašla kao četvoroplasirana, Anabela Atijas se oglasila lajv, putem svog Instagram profila i odgovorila na pitanja i pozdrave koje su joj upućivali njeni pratioci i fanovi.

Naime, ona je kratko objasnila kako se trenutno oseća, da li je zadovoljna svojim plasmanom, ali i borbom tokom čitavog boravka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam, presrećna sam što sam u svojoj kući. Malo sam se nasekirala, Blankica mi ima temperaturu. Dobila je herpes. Ali sam izašla mirna i srećna, osetila sam sve što ste mi slali. Ovo je za mene bila teška priča, koju sam očigledno morala da preživim, da bih bila bolje. Zaslužila sam da živim život bez trauma. Ovo je bio jedini način da to sebi ostvarim, nadam se da me razumete. Nemojte da sudite, jer niste bili u mojoj koži. - rekla je Anabela.

Zatim se osvrnula i na one druge, ljude koji je ne podržavaju ili pak podržavaju ljude na suprotnoj strani i dala svoj komentar.

Ne želim da se bavim ljudima koji podržavaju nešto što ja ne podržavam. Neću da ćutim, neću da hranim zlo, jedino priznajem vas koji me razumeju. - dodala je Anabela.

Podsetimo, Anabela je u duelu za ostanak bila upravo sa izabranikom svoje ćerke Lune, Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.I.

#Zadruga