AKTUELNO

Kao i uvek bez dlake na jeziku!

Novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić danas se uživo uključivao direktno iz "Zadruge" i to sa superfinalistima treće sezone najgledanijeg rijaliti programa kod nas. Evo šta su oni pričali i otkrili Nemanji, a da li će ovo doneti neke nove ratove van rijalitija, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

MIRKO GAVRIĆ

Odlično sam, kao što vidiš, spokojno sam zaspao. Super je, vraćaju se neke uspomene, gledam ove slike i sve. Tu pored mene je spavala i Anabela. Nismo se čuli ali smo se rastali jutros, znam samo ono što je rekla javno, nije ljuta na svoju podršku. Koliko sam sinoć video, odnos sa Lunom je sjajan. Ja sam juče rekao da će se borba voditi između Mensura, Anabele i Ive. Ova sezona je bila neočekivana potpuno, vrlo iznenađujuća i uzbudljiva sezona, naravno, sinoć sam joj čestitao, evo sad i javno - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

MARKO ĐEDOVIĆ

Ja sam sinoć i u studiju rekao, svejedno mi je da li Iva ili Miljković, oboje su mi odvratni. Kao i u Zadruzi, ja iznosim svoj stav, a na drugima je da definišu svoje ponašanje. Iznenadio me plasman Filipa Đukića i drago mi je što je osvojio visoko mesto, on je jako dobar momak i možda zbog toga nismo mogli neke stvari da mu zamerimo - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

DRAGANA MITAR

Meni je malo lakše, ja sam već nedelju dana napolju. Što se tiče Eda i mene, on je kući sa svojima, ja sa svojima. Da se sumiraju utisci, pa da vidimo. Ja sam rekla, kod nas je komplikovana priča, prioritet su nam deca, da se posvetimo njima, a za ostalo ima vremena - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Zadruga