AKTUELNO

U prvom intervjuu nakon izlaska Tara je otkrila sve što zanima javnost.

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima upriličeno superfinale rijalitija "Zadruga 3". Pobedu je odnela Iva Grgurić, a među superfinalistima, tačnije peto mesto u najgledanijem rijalitiju osvojila je Tara Simov.

Kontaktirali smo Taru kako bismo sa njom sumirali utiske nakon ogromnog uspeha koji je postigla, a ona je za Pink.rs otkrila sve ono što zanima brojnu publiku koja je Tari pružala podršku svih ovih meseci.

Foto: Jelena Simonović

Što se tiče mog učešća u rijalitiju, nisam u potpunosti zadovoljna, ali ti prvi utisci bližnjih jeste da nisu toliko razočarani, tako da sam zadovoljnija nego što sam mislila da ću biti. Tako da sebi zameram samo te neke intimne odnos - rekla je Tara na samom početku razgovora.

Foto: Jelena Simonović

Kako gledaš na svoje učešće u rijalitiju i da li bio ponovila sve ispočetka?

- Ne bih ponovila sve ispočetka, apsolutno bih promenila svoje ponašanje i drugačije se postavila. Pogledala sam te neke snimke sa početka, iskreno sam zgranuta svojim ponašanjem. Ne prepoznajem sebe u tim nekim svađama, tučama i konfliktima .

Da li si se o nekog zadrugara ogrešila i kaješ li se zbog nečega?

- Sve odnose u kojima sam se ogrešila o nekog sam korigovala poslednjih meseci. Na prvom mestu tu je Iva, svađale smo se bespotrebno i ispao je ceo taj haos. To je bila glupost koja je bila nepotrebna. Za nju najviše, a tu su i Janjuš i ostali sa kojim sam se bespotrebno svađala. Kajem se zbog svih konflikta, svih svađi, svih psovki, svih izgubljenih honorara, međuljudskih odnosa i kajem se što sam dozvolila sebi da ti intimni odnosi budu toliko primetni. 

Bila si tužna sinoć jer niko nije došao kao tvoja podrška, zbog ćega sinoć nisu došli da te sačekaju?

- Otac mi je u Makedoniji, pa je bio sprečen da dođe zbog granica. 

Foto: Jelena Simonović

O čemu si pričala sa Matejom i ima li prostora da verujemo da ćete se možda pomiriti?

- Sa Matejom sam samo započela priču o nama, jer sam sionć bila zbunjena. Ja sam i dalje zbunjena, nisam svesna bilo čega, tek sad sam upalila društvene mreže tako da ćemo tek sesti i pričati. On naravno kaže da se nećemo pomiriti, a ja uvek ostavljam prostora da ljubav pobedi - iskrena je bila Tara Simov.

Autor: J.Đ.

#Intervju

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

#Tara Simov