AKTUELNO

Pevačica apeluje na sve da se pridržavaju mera opreza, da nose maske, drže distancu i izbegavaju kontakte sa mnogo ljudi.

U emisiji "Premijera vikend specijal" voditelj Ognjen Nestorović video-pozivom uključio je pevačicu Seku Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Domaću javnost juče je potresla vest o smrti estradnog menadžera Bora Lalevića. O tome je na samom početku razgovora u emisiji na Tv Pink govorila je i Seka.

Za nas je sve to veliki šok. Nažalost, izgubili smo ga. Svi smo verovali da će se oporaviti i da ćemo se ponovo smejati, grliti i raditi zajedno.Ovo je veliki šok za sve nas - rekla je gutajući knedlu Seka Aleksić.

Pevačica je istakla da se i čuva i svoje najmilije i apeluje na sve da vode računa kako bi ovaj virus što pre iščezao.

Ovo je zaista uzelo maha. Kada je počelo u martu, ja nisam znala nikoga, a sada znam sigurno 50 ljudi koji su oboleli. Ja kao javna ličnost apelujem na sve da nose maske, držimo distancu, da ne idemo po kafićima, nemojte da idete gde ne morate. Evo ja prva volim muziku i volela bih da mogu drugačije da živim. Ja svojim primerom želim da pokažem. Ja u svojoj blizini imam ljude koji imaju koronu koji su životno ugroženi, a bili su zdravi - rekla je Seka.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su se mnogi pevači i uopšte umetnici susreli sa krizom usled pandemije koronavirusa, Seka Aleksić ističe da o poslu trenutno ni ne misli.

Veruj mi da o poslu uopšte i ne razmišljam. Razmišljam samo da se iz ovoga izvučemo što pre - otkrila je pevačica.

Autor: J.Đ.

#Premijera Vikend Specijal

#TV Pink