AKTUELNO

Hrvatski mediji preneli su vest o pobedi Ive Grgurić u rijalitiju "Zadruga 3".

Hrvatska starleta Iva Grgurić sinoć je pobedila u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" i osvojila nagradu od 50.000 evra, a o njenom trijumfu uveliko pišu i hrvatski mediji. Kako navode, mnogi nisu očekivali da će baš Iva pobediti u "Zadruzi", budući da su joj cimeri bili mnogi iskusni rijaliti igrači iz Srbije.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Budući da je reč o anonimnoj osobi koja dolazi iz Hrvatske, niko nije očekivao da će među iskusnim rijaliti zvezdama i ljudima koji su poznati srpskoj javnosti Iva dogurati ovoliko daleko, a kamoli biti jedan od favorita za pobedu - piše hrvatski portal 24sata.hr i dodaje:
Vrlo rano u takmičenju Iva je postala jedan od favorita i time navukla na sebe bes ukućana, koji nisu birali sredstva kako bi je ponizili i uvredili, uzimajući u usta čak i njenu porodicu i psujući je na najgori mogući način. U tome je prednjačio njen bivši dečko Stefan Karić koji je priznao da je s njom bio u vezi samo zbog rijaliti priče, dečko koji je predstavljen kao beogradski šmeker, a sudeći po komentarima i dislajkovima na Jutjubu pokazao sve suprotno od toga.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Portali u Hrvatskoj pišu da je Grgurićeva simpatije publike pobrala svojom skromnošću, jednostavnošću, dobrotom, borbenošću i poštovanjem tuđeg.

Mnoge srpske javne ličnosti podržale su Ivu na putu do pobede, a svoju naklonost neke od njih su iskazale tokom nedavno održane "Zadrugovizije", a neke i putem društvenih mreža. Među njima su Katarina Grujić, Kristina Kija Kockar, Vesna Rivas, Rade Lazić, Stanija Dobrojević, Lazar Jeremić i drugi.

Autor: Pink.rs

#Iva Grgurić

#Rijaliti Zadruga