AKTUELNO

Gore društvene mreže zbog ovog statusa!

Sinoć je u Šimanovcima upriličeno veliko superfinale najgledanijeg rijalitija "Zadruga 3". Tom prilikom okupili su se svi finalisti, kao i većina učesnika ovog projekta, a među nJima je bio i novinar Marko Đedović koji je Belu kuću napustio samo dan pre.

Foto: Jelena Simonović

Poznat kao neko ko nema dlake na jeziku nema problem sa tim da iznese svoje mišljenje o svakoj temi, Đedović je imao komentar posle proglašenja pobednika. Na prvom mestu našla se Iva Grgurić, dok je drugo mesto ponovo, drugu godinu zaredom, zauzeo Marko Miljković, što je Đedovića inspirisalo na zanimljiv komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova mučenica i od ovog napravi večito drugog...Da nije to taj virus "večito drugi/a" - napisao je Đedović na svom Instagram storiju i dadao hešteg samo pitam.

Mnogi su odmah zaključili da je mučenicom nazvao Lunu Đogani, budući da ju je često oslovljavao na taj način u Beloj kući, ali i zbog toga što su se ponovo žestoko sukobili pred kamerama u superfinalnoj noći. Podsećanja radi, Marko je ove godine završio na drugom mestu, a i u "Zadruzi 2" bio je drugi, kada je u superfinalu izgubio od Lune. Takođe, mnogi veruju da se ovo odnosi i na to što je Luna takoreći "nabijala rogove" Marku varajući ga s Gastozom. S druge strane, i Luni su često pripisivali epitet "druga" kada je u prvoj "Zadruzi" ušla u vezu sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio oženjen Kijom Kockar.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

S druge strane, ima i onih koji pak misle da je mislio i na Ivu Grgurić, pošto o njoj, kao ni o njenoj pobedi, nema lepo mišljenje. Bilo kako bilo, Đedović je ponovo uspeo da unese pravi haos među sada već bivše zadrugare, a ostaje da vidimo rasplet njihovih sukoba.

Autor: J.Đ.

#Marko Đedović

#Rijaliti Zadruga