AKTUELNO

Sve vrvi od emocija.

Gagi Đogani naredni je takmičar koji je pustio superfinale "Zadruge 3" i završio svoje takmičenje kao devetoplasirani.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja sam rekla malopre da tata ispada, imala sam taj osećaj. Iskreno, svaka čast, deveto mesto nije malo, zaslužio je superfinale i jedva čekam da ga vidim - rekla je Luna.

Sestra Nađa, Adam Đogani, Gagijeva devojka, sin Đoleta Đoganija, ali i Gagijeva mlađa ćerka Nina bacili su mu se u zagrljaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivao Ninu da će doći, ali lepo da su svi došli, da su u studiju, da su složni, da ne bude drama. Drago mi je da je Andrej tu i da smo svi zajedno. Ovo mi je najbitnije. Verovao sam da će biti sve u redu što se tiče moje porodice, da ćemo opet da se spojimo i da budemo jedinstvarni, sam pokazatelj toga je to što su svi tu. Porodica je bogatstvo, to je bitno, sve ostalo je manje bitno - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je zbog te flaše upućene Anabeli, ali desi se, rijaliti je to, ja u zadnja dva dana razmišljam šta se izdešavalo, šta sam radio, kajem se zbog te flaše. Drvo nas je na kraju i pozvalo da se malo smirimo, ali eto, mislim da će biti sve u redu, smatram da moramo da budemo dobri zbog dece zajedničke i ja i Andrej i Anabela. Dosta loših stvari smo izgovorili i pokazali, biće sve u redu. Ja sam uvek gledao da uvek budem ok sa njom, mnogo mi to znači, kad nisam dobro sa njom nisu ni deca. Poželeo sam Anabeli da pobedi. Želim da Anabela pobedi jer će joj ta pobeda značiti, želim joj da osvoji, glasajte za Anabelu da pobedi iskreno. Svi moji prijatelji moja podrška, glasajte za Anabelu - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga