AKTUELNO

Jedna od današnjih gošći Sanje Marinković u emisiji "Magazin in" bila je pevačica Vanja Mijatović, koja je na sva usta hvalila svog verenika i priznala da nije zahtevan, da joj ne traži mane, te da mu ne smeta ni onda kada ona nije najbolja verzija sebe.

- Mom vereniku ne smeta ni kad se ugojim, ni ništa - priznala je Vanja, kojo je potom Sanja tražila da pokaže prsten, budući da se nedavno verila, a onda je ispričala kako se sve desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, pre jedno mesec dana smo se verili, za našu godišnjicu. Nije kleknuo, niti sam ja tip koji to voli, hteo je prosto samo da me iznenadi i da to bude lepo i prijatno. Bilo je to u grčkom restoranu, prvo je izvadio narukvicu... Ja sam nešto kao naslutila, ali kada je izvadio narukvicu rekla sam:"Ne, umislila si da je prsten", i onda mi je rekao:"Zažmuri, imam još jedan poklon" i onda se to desilo. Bilo je ko u filmovima, častili smo ceo restoran pićem, došli su da nazdrave, aplaudirali su... Mnogo lepo, stvarno - prisetila se Vanja, pa dodala:

Foto: Pink.rs

- Ja sam inače fan crne boje, ali taj dan sam obukla belo, baš sve u belo, i samo mi je nešto sinulo, pomislila sam na to... Nije me izdala intuicija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Magazin In

#Vanja Mijatović