AKTUELNO

Većina pevača se i dalje ne obazire na vapaje nadležnih organa i lekara, već u jeku epidemije koronavirusa organizuje masovne nastupe i izlažu riziku veliki broj mladih.

Budući da nisu radili prethodnih meseci, brojni pevači ne žele da propuste priliku da zarade honorare, uprkos tome što dovode sebe, ali i stotine svojih fanova u opasnost, ali ne i Dara Bubamara. Folk zvezda rešila je da odloži sve do daljnjeg, jer joj je sopstveno, kao i zdravlje svoje publike na prvom mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla mom menadžeru da ne želim da nastupam. Imam tek 18. jula u Novom Sadu i to ćemo videti, jer mora sve da se smiri. I da nemaš hleb da jedeš, izdržaćeš dve ili tri nedelje, da nikoga ne ugrožavaš. Pa najbitnije je da se ti ne razboliš i tvoja publika. Aman ljudi, biće koncerata, ako smo izdržali tri meseca i ovo ćemo. U šoku sam jer čujem i vidim koliko je ljudi zaraženo, a onda vidim po Instagramu kako svi luduju i zezaju se. Kada se ovakve stvari dešavaju zatvorite nas sve na dve nedelje i da nema izlazaka, ni druženja, pevanja, kafića i da rešimo više tu stvar – iznela je svoje Dara u emisiji "Ekskluzivno".

Autor: D.T.

#Dara Bubamara