AKTUELNO

Pop pevačica Lena Kovačević i dalje se nalazi na bolničkom lečenju gde je hospitalizovana zbog upale pluća.

Kako je objavila na Instagramu po prijemu u bolnicu, prvi test na koronavirus bio joj je negativan, a jedini simptom koji je imala jeste iznenadna malaksalost. U međuvremenu se ponovo testirala, rezultate čeka i još je u bolnici, odakle se oglasila i zahvalila svima koji brinu o njenom zdravlju.

Foto: Instagram.com

- Hvala vam svima na brizi i divnim porukama. Duboko, duboko sam ganuta ljubavlju koja je pristigla sa svih strana. Hvala Bogu, sve je bolje nego što smo mislili po ulasku, do daljnjeg ovde - gde se osećam dobro, zahvalna do neba na pomoći koja se svima ukazuje sa velikom pažnjom i ljubavlju - započela je Lena, a potom dodala:

Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose... Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod... sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo - na prve simptome... Koliko sam do sada čula i shvatila, ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo svi, uz Božju pomoć.

Autor: D.T.

#Lena Kovačević

#koronavirus