AKTUELNO

Sa detetom i društvom je uživala na odmoru.

Pevačica Severina Kojić nedavno je dobila još jednu kaznenu prijavu, jer navodno nije na vreme predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću. Dok se cela priča oko njihovog slučaja zahuktava, Severina je javno pričala kako se sa detetom provodi na odmoru, što je po svemu sudeći bio razlog zašto ga nije predala na vreme kako je sud naložio.

Naime, Severina je u intervjuu, koji je dala za Radio Dalmaciju, otkrila kako i gde provodi odmor. Sa detetom i društvom je, kako kaže, putovala po ostrvima, bili su i na Kornatima, uživali i kupali se.

Foto: Pink.rs, Kobra

- Proplivao je s tri godine, sad već roni - pričala je pevačica, ali nije spomenula da je njeno dete, navodno, prema važećoj privremenoj sudskoj meri i dogovoru roditelja trebalo da provede i deo školskih praznika sa ocem.

Severina je saradnicima objašnjavala kako nije predala dete prema dogovoru jer se boji zaraze korona virusom.

Podsetimo, sud je doneo presudu prema kojoj će dete živeti sa ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite deteta, ali ona se na presudu žalila. Spisak se još uvek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

Autor: M.K.

#Milan Popović

#Severina Kojić