AKTUELNO

Svake godine je rođendanska proslava naslednika, kako i sama kaže, podseti na to.

Pevačica Biljana Sečivanović je već na početku svoje karijere doživela veliku tragediju. Ona je rođena u selu pored Čačka, a kada je krenula u muzičke vode, ostala je u drugom stanju.

Na dan porođaja, zadesila ju je tragedija. Nekoliko sati pre rođenja sina Mateje, Biljana je saznala da je njen sestrić umro.

Sahranjen je istog dana kada je rođendan njenom sinu. Svake godine je rođendanska proslava naslednika, kako i sama kaže, podseti na to.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu - kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji i dodala:

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak.

Autor: M.K.

#Biljana Sečivanović