AKTUELNO

Edo i Mateja ispali su iz trke za glavnu nagradu.

U samoj završnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga 3" vrlo je uzbudljivo. Superfinale zakazano je za sutra, 11. jul, a u ovoj finalnoj nedelji koja je na izmaku svako veče ispadaju finalisti.

Tako je bilo i sinoć kada je Belu kuću prvo napustio Edis Fetić. On ni slutio nije da ga u studiju čeka ljubavnica Dragana Mitar, koja mu je poletela u zagrljaj čim ga je videla.

Osim Dragane, Eda je u studiju dočekala i Sanja Stanković koja je odmah izbačenom finalisti stavila do znanja da ne želi sa njim da se pozdravi.

Ja i dalje mislim da je moja žena najpoštenija na svetu. Ja ne mogu ništa da glumim, ono što bih rekao napolju, to kažem i ovako, stojim iza svega, snosim svoje greške, to sam ja, nisam ništa folirao. Svih 20 što je ostalo unutra se foliraju - istakao je Edo.
Ti si ponizio i Draganu i Zilhu - zamerila je Sanja, a Mitrova je potvrdila da se osetila poniženom.
Sad volim samo svoju decu, to je jedini put - odgovorio je Edo, što su svi u studiju shvatili kao da ne voli Draganu Mitar.
Očigledno Draganu ne voli, rekao bi da je voli. On je od ove žene izvukao najgore, ušla je kao gospođa, a izašla kao pokisla... - zamerila je Sanja Stanković.

Nakon Fetića, sinoć je Belu kuću napustio Mateja Matijević. On se pozdravio sa svim zadrugarima, a sa bivšom devojkom Tarom Simov se zagrilio.

Mi nismo u vezi već mesec dana, kod nas se to nije znalo. Evo, svađali smo se pre deset minuta, a pogledajte je sad. Kunem se, mi smo izmišljali razloge za svađu. Poseban jedan odnos, svađali smo se kao nenormalni, a toliko smo povezani. Ona je i na zidu napisala datum od kada nismo zajedno, od 21. juna. Pukla nam je priča, ne osećam da ćemo da uspemo napolju. Idem da se resetujem kod kuće, pa ću da vidim šta i kako, ne znam ništa više - odgovorio je Mateja Dušici u studiju, a na ekranu je mogao da vidi kako Tara plače, pa je počeo da guta knedle.

Tari je bilo teško što se posađala sa Matejom neposredno pre njegovog izlaska, pa se osamila na doku i plakala.

Pojeo nas je njen inat i moj ego - zaključio je Matijević.
On je anonimac. On ne zna šta će da ga dočeka sad. Ne znam da l' me je voleo. U subotu bi nam bilo sedam meseci - govorila je Tara.

Nakon Matejinog izlaska Tara je neutešno plakala, a zatim je o svemu pričala sa Jelenom Pešić i Ivanom Šopić.

Kako će se situacija između ovih ljubavnih parova dalje odvijati, da li će Tara i Mateja zaista staviti tačku na svoj odnos, kao i Edo i Dragana, ostaje da ispratimo. A ono što je sigurno jeste da će ostati upamćeni i po svojim burnim vezama pred kamerama.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink