AKTUELNO

Haos ne prestaje ni samo nekoliko dana pre velikog superfinala!

Još jedna uzbudljiva noć u najgledanijem rijalitiju, Zadruga 3, je za nama.

Naime, iako se bliži veliko superfinale, strasti među zadrugarima se ne stišavaju, te svakodnevno možemo da prisustvujemo najrazličitijim scenama.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od najkontraverznijih parova ove sezone, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković su se, nakon burnih popodnevnih svađa, naizgled primirili. Osamili su se i plakali, kukali, jadali se jedno drugom, a u jednom momentu pomenuli i mogući beg sa imanja te večeri. Naravno, umesto toga, pred zoru su probleme izgladili već proverenim načinom - u zajedničkoj postelji.

Takođe, ove večeri je Veliki Šef zadrugare obradovao njihovim stvarima, što je izazvalo ozbiljan haos među zadrugarima.Prvo su bili šokirani kada je baš Iva Grgurić dobila proizvode za negu ni manje, ni više nego od bivše zadrugarke Stanije Dobrojević i time joj poručila da je baš ona, po njenom mišljenju, jedan od glavnih favorita.

Foto: TV Pink Printscreen

A potom je paket koji je dobila Maja Marinković napravio opštu pometnju, kada je pokazala haljinu, koju je dobila za finale. Zadrugari su počeli da zbijaju šale na njen račun, nagađajući ko je i iz kog razloga poslao Maji haljinu baš suprotnu onome što je ona htela.

I ove je večeri napravljen presek, te su odlukom glasova gledalaca, velelepno imanje zauvek napustile Zorica Marković i Mina Vrbaški. One su, zajedno sa Mirkom Gavrićem i Natašom Radan u studiju komentarisale svoje (sada već bivše) cimere i dešavanja u vili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Mininog izlaska, njen dečko, Mensur Ajdarpašić ostao je u suzama i vidno potresen, a potom u razgovoru sa Jelenom Pešić otkrio da će on i Mina nastaviti napolju.

Pa, iako je ostalo više praznih kreveta u Beloj kući, Mateja Matijević je predložio Tari Simov da kao nekad prespavaju zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, njoj se nije dopao način na koji je to uradio, te se, nakon kraće debate ipak odvojila od njega.

Autor: M.I.

#Zadruga