AKTUELNO

Poznati kantautor i voditeljka Jutarnjeg programa Pink televizije u potrazi su za novim životnim prostorom.

Pop pevač Željko Joksimović i voditeljka Pink televizije Jovana Joksimović u oktobru ove godine postaće roditelji blizanaca, zbog čega su odlučili da napuste stan u kojem trenutno žive i presele se u novi, prostraniji.

Foto: Andrej Nihil

Oni već godinama žive u luksuznom stanu od 150 kvadrata u naselju Oaza na Zvezdari, međutim, ova prostrana nekretnina će im brzo postati tesna. Njihovom trogodišnjem sinu Kosti pridružiće se još dvoje dece, pa su Jovana i Željko krenuli u potragu za novim životnim prostorom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Joksimovići žele da njihov novi životni prostor ima najmanje 200 kvadrata, po mogućstvu da bude na dva nivoa. Ono što im je najvažnije jeste da takvu nekretninu pronađu negde u centru grada ili u blizini sadašnjeg naselja. Navikli su da im bude sve nadohvat ruke, a s druge strane, kraj u kom žive je miran, nema gradske buke, u blizini imaju i školu i vrtić - otkrio je izvor blizak poznatom bračnom paru i dodao da Joksimovići žele čak sedam spavaćih soba u novom stanu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jovana je izrazila želju da na gornjem spratu budu samo spavaće sobe, a na donjem će biti dnevni boravak, kuhinja, trpezarija. Pošto je tako nešto teško i skoro nemoguće naći, najverovatnije će morati da adaptiraju stambeni prostor pre nego što se usele - otkrio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Pink.rs

#Blizanci

#Jovana Joksimović

#Trudnoća

#pevač

#voditeljka

#Željko Joksimović

'