AKTUELNO

Temperamentna Crnogorka Nina Babić odlukom gledalaca napustila je "Zadrugu" krajem maja ove godine, kada se povukla u ilegalu.

Za razliku od svojih cimera, Nina nije putem medija raščišćavala račune sa dojučerašnjim cimerima iz Bele kuće, pa tako ni sa bivšim dečkom Mlađom Jovanovićem, sa kojim napolju nije uspela da održi vezu - svi pretpostavljaju zbog uticaja njene majke, koja je bila protivnik njihove ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen, Facebook/SladjanaBabic

Iako mu nije bilo svejedno, Mlađa je, čini se, uspeo da preboli Ninu, te je nastavio da živi punim plućima - pozitivno okruženje, društvo, devojke i izlasci postali su njegova svakodnevica, dok sa Ninom više uopšte nema kontakt... Međutim, svi oni koji su mesecima unazad podržavali njihovu ljubav saglasni su u tome da će posle ove Ninine objave poželeti da ponovo s njom stupi u komunikaciju!

Nina, naime, uživa u vrelim letnjim temperaturama i ne propušta priliku da svoje zgodno, izvajano telo osunča i rashladi na Jadranskom moru, gde je nastala ova fotografija koja je pomutila razum muškarcima na Instagramu, a nema sumnje da na ovaj prizor ni Mlađa neće ostati imun.

Foto: Instagram.com/ninili99

Autor: D.T.

#Nina Babić

#Zadruga