AKTUELNO

Gde god da se pojavi, sve oči su uprte u nju!

Pevačica Katarina Grujić vredno radi na svom novom albumu, koji će uskoro ugledati svetlost dana, a nedavno je svoje fanove obradovala numerom "Neću da se muvam" koja je već postala pravi letnji hit. Gde god da se pojavu, Katarina svojim seksi izgledom privlači veliku pažnju, a tako je bilo i sinoć.

Foto: Privatna arhiva

Naime, pevačica je sinoć bila članica žirija na "Karaoke obračunu" koji je održan u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", a osim svojim objektivnim i pomalo oštrim komentarima, privukla je pažnju i svojim izgledom.

Katarina je nosila haljinicu koja je istakla sve njene atribute, a s obzirom na to da je i te kako radila na sebi tokom vanrednog stanja u Srbiji, pevačica izgleda bolje nego ikada. Mnogi su komentarisali da je izgledala kao "pin-up devojka", a kako je već poznato, njih karakterišu savršen izgled, zavodljivost i glamur. A složićete se, Katarina Grujić sve to ima. Malo je reći da zbog ovih njenih fotografija ''gore'' društvene mreže, a jedno je sigurno - Katarinini pratioci ostali su bez daha!

Foto: Privatna arhiva

Autor: N. Vujčić

#Katarina Grujić