AKTUELNO

Godinama vodi život daleko od srpske javnosti.

Nataša Kojić, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, pre više od 10 godina preselila se u Sjedinjene Američke Države kako bi ostvarila svoj "američki san". Iako je u Srbiji krenula stopama svog oca i započela muzičku kariju, pa čak objavila i nekoliko albuma, ona je sve to odlučila da ostavi i odseli se daleko od porodice i popularnosti koju je ovde imala.

View this post on Instagram

Scene by scene, note by note, the journey of composing music for “Coven” was great and I am really excited that we are in a pre production for the next one by @alliance__a_new_era : Thank you for having me, I feel so lucky to work with so good and talented people💙🎬🎼 . . . . #filmscore #filmcomposer #moviescore #scoreitmagazine #filmmakersworld #filmmaker🎥 #sundancefilmfestival #indiefilms #filmdirectorslife #filmscore #femalecomposers #femalecomposersrock #moviepremiere #natashakeymusic#hollywoodreportermagazine #makefilms #sundancefilmfestival #supportindiefilms #filmdirectorslife #berkleealumnila #filmscoring #officialchristopheryoung #hbo #netflix #hollywood #composers

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on

Danas, ona i dalje pokušava da ostvari svoj san i bavi se i dalje muzikom i glumom "preko bare", a sada je sa svojim pratiocima podelila fotografije na kojima se vidi da uživa na bazenu, a mnogi su primetili da i dalje odlično izgleda. Iako je Ameriku koronavirus veoma zahvatio, Nataša se očigledno dobro sačuvala.

Autor: N.V.

#Nataša Kojić