AKTUELNO

Anabelin nastup sve je oduševio, a dodatnu pometnju unela je i Ivana Krunić.

Anabela Atijas večeras je sledeća zapevala tokom "Zadrugovizije - Karaoke obračuna". Anabela je zatim probušila balon i izvukla numeru Dare Bubamare "Svi su tu kao nekada".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Anabela pevala, zadrugari su se veselili ispred bine. Među njima su bili Branislav Radonić Brendon, Jelena Pešić, Mirko Gavrić, Lepi Mića i drugi... Anabelin nekadašnji suprug Gagi Đogani sve vreme je sedeo i nastup posmatrao sa strane.

Ja se sramim, što bi rekla Iva - rekla je Anabela šaljivo nakon nastupa, a onda su usledili komentari.
Slušaj me. Ženo, majko, carice! Hvala ti što si imala toliko snage da izneseš istinu iz sebe. Smatram da će to da te učini potpuno novom osobom. Anabela, ti si za mene majka heroj. Ja sam tvoju bol preživela i moram ti reći da si i meni dala mnogo više snage da sa svojom istinom budem jača nego ikad. Ljubim te i čuvaj ona tvoja tri najveća blaga - rekla je Milica Dabović.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim te! Ti znaš da mi znači tvoja podrška - rekla je Anabela.
Govore da si otvaračica usta, ali ti imaš hitove i to je to. Kakvi god da ste ispali, vi imate brend. Ja sam isto odrasla uz vašu muziku. Znaš da nemam lepo mišljenje o tebi i to ne može da se promeni. Ja nisam ni glupa, ni naivna, ali scenu ne mogu da ti zamerim jer imaš i hitove i iskustva . rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe - kratko je rekla Anabela.

Zatim je izlaganje imala i Ivana Krunić koja je napravila opštu pometnju zbog Anabele i Nikole, a tada se oglasio i Brendon koji je uputio nekoliko uvreda Ivani. Sve pogledajte u nastavku.

Autor: S. K.

#Zadruga