AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Zadrugar Mirko Gavrić bio je naredni takmičar koji se oprobao u ,,Karaoke obračunu". Gavrić je uspeo da izvuče pesmu od Mileta Kitića ,,Kilo dole, kilo gore".

Foto: TV Pink Printscreen

Svi zadrugari su sve vreme igrali sa Mirkom, kao i stručni žiri u studiju. Mirko je uz pesmu svog kuma Mileta uspeo da razdrma sve zadrugare, a po završetku prepustio se prepustio komentarisanju stručnog žirija.

Ova pesma ti je baš dobro legla, ti si profesionalac, znao sam da će ovo biti super! Meni je ovo kul - rekao je Bane Čolak.
Mirko! Slušaj me, baš pesma od Mileta, pozdrav za tvoje kumove, htela sam da ti kažem, zapalo ti je ovo i ovo je tvoj fah! - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušo moja lepa, mnogo te volim, ne padaj na koske, ti znaš kako ja razmišljam! Mene je sramota da tebe komentarišem, ti si veliki producent, drago mi je da si dobio ovu pesmu, jer je slična onoj prošloj što si pevao. Jedva čekam da izađeš! - rekla je Ivana Krunić.
Pokidao si kao što se očekivalo od tebe! Sledeći put kada budeš prenosio informacije Jovani, da kažeš kako jeste - odbrusila je Sanja Stanković.
Blejim sa tvojim ortacima i slušam priče o tebi, a mene nerviraš i iritantan si mi, ali što se tiče muzike, kidaš! Ogovaram te svaki dan, sticajem okolnosti te ogovaram - rekao je Nemanja Đerić Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovoga za Sanju neću komentarisati - dodala je Matora.
E ja bih komentarisala, jer su ti pričali laži o tvojoj bivšoj devojci, kako su tebi poslali neku poruku, tad je padao sneg, glupa ti je laž! Uneo si nemir Jovani, to je jako loše - dodala je Stankovićeva.
Jeste Sanja u pravu, jer smo mi vodili taj razgovor Mirko, ona mi je pokazala. Nebitno, što se mene tiče, ta priča... Ima pravo da se ponaša ovako - uzvratila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo. 

Autor: O.B.

#Zadruga