AKTUELNO

Do susreta poznatog biznismena i kralja narodne muzike došlo je u avionu, gde su svim putnicima ulepšali let.

Srpski biznismen Bogoljub Karić redovno komunicira sa pratiocima na društvenim mrežama i često sa njima deli profesionalne, ali i porodične, privatne trenutke, pa nije mogao, a da svima ne ispriča kako je protekao njegov susret sa članom žirija "Pinkovih zvezda" Šabanom Šaulićem.

On je Šaulića sreo u avionu, gde se i fotografisao sa njim, a ono što je potom napisao na svojoj Fejsbuk stranici legendarni pevač neće nikada moći da zaboravi.

Foto: Facebook

- Evo sa srpskim kraljem narodne muzike, našim Frenk Sinatrom, zajedno u avionu letimo, veselimo se i pevamo! Ja krećem na svoju stranu da gradim i radim, a on da uveseljava svoje prijatelje i obožavaoce - započeo je Karić svoju priču, a onda dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

To je, dragi moji prijatelji, jedan jako lep osećaj kad se sretnu ljudi sa takvom energijom, puni ljubavi prema svojoj zemlji i svom narodu bez obzira da li žive van Srbije ili u svetu, a još toplije i lepše je kada sretnemo naše ljude koji rade decenijama van svoje otadžbine! Ovo su najlepši susreti, najsrdačniji, puni iskrenosti ljubavi i pažnje - otvorio je dušu Karić i oduševio prijatelje na Fejsbuku.

D. T.

#Avion

#Bogoljub Karić

#Pinkove zvezde

#Putovanja

#pevač

#Šaban Šaulić

'