AKTUELNO

Pokazala koliko vredi!

Tara Simov, kao buduća muzička tinejdž zvezda dobila je jedinstvenu priliku da pokaže sebe u najboljem svetlu u ,,Karaoke obračunu". Ova atraktivna zadrugarka izvukla je pesmu Milija ,,Grmi".

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je poznata po svom scenskom nastupu, ali i da je uglavnom trema omete u tome da zasija u punom svetlu, što ovo veče nije bio slučaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo Tara, jako si zgodna. Izgledaš top i zgodna si! Snašla si se super! Matora je vikala sve vreme, svi smo đuskali. Do sada si bila najbolja - rekla je Kaća Grujić.
Ovo je tvoj fazon, snašla si se, izdominirala si, najbolji nastup do sada! Nisam ništa manje očekivala od tebe. Super si bila, zadovoljna sam, od mene imaš velike ocene - rekla je Jovana Tomić Matora.
Meni si kul, ovo je tvoj fazon, i od mene ćeš dobiti kul momente - prokomentarisao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Preslatka si i da te pohvalim, kad se setim kakva si bila na prvoj Zadrugoviziji, ovo nije bio pištav glas. Ti i Mateja ste mi omiljeni par u Zadruzi, držite se i stvarno super - rekla je Sanja Stanković.
Ja ne znam zašto ljudi misle da ja tebe gotivim? Nerviraš me, podsećaš ma na ortakinju i nabo bih te u glavu. Šalim se! - rekao je Nemanja Đerić Đekson.
Da ti kažem da si super izgledala večeras i oni najbolje znaju. Sazrela si, druga ličnost, preinteligentna devojka - rekla je MIlica Dabović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo. 

Autor: O.B.

#Zadruga