AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U večerašnjem spektaklu ,,Karaoke obračunu" sledeći koji je pokazao svoje znanje u muzici bio je Stefan Karić, koji je dobio numeru Cece Ražnatović ,,Beograd".

Foto: TV Pink Printscreen

Stefanu se na bini pridružila i devojka Ivana Šopić, pa su zajedno otpevali pomenutu baladu.

Nakon što je Karić pokazao svoje znanje i na svoj svojstven i šarmantan način otpevao pesmu, došlo je vreme da se suoči sa komentarima stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Brate, generalno neću da komentarišem pevanje, ali ga poštujem, jer si ostao delimično pristojan! - rekao je Nemanja Đerić Đekson.
Dobićeš poene samo zbog Ivane, ona te je izvukla. A ađsada imam dva pitanja, da li ti je fetiš da budeš sa zadrugarkama? A drugo, jedan naš poznanik je rekao da si ti rekao da ti samo ja falim da zaokružiš sve zadrugarke? Ako je to istina, sram te bilo! - rekla je Sanja Stanković.
Ne Sanja, to su laži! Ja prvi put to čujem, a to da li mi je fetiš, ne, to se tako namestilo i to je to - odgovorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji god da je zadrugar, može da se nasisa p*nisa. Nije zadrugar? Ne znam ko je, ali ko god da je! - bila je oštra Jovana Tomić Matora.
Jovana, nema potrebe da se mešaš! Slušaj šta pričam! Rekla sam da je neko rekao pre nego što je on ušao u Zadrugu - odbrusila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je tu i kad treba da te odbrani, meni je bila lepa slika, pevanje nećemo komentarisati. Drago mi je da si nasmejan - rekla je Katarina Grujić.
Ti si divan momak, a iza svakog uspešnog muškarca, stoji jaka žena kao što je Ivana, zajedno ste top! - dodala je Ivana Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo. 

Autor: O.B.

#Zadruga