AKTUELNO

Ovo je jedna od omiljenih pesama Filipa Đukića.

U rijaliti programu "Zadruga" ove noći održava se "Zadrugovizija - Karaoke obračun", a prvi nastup imao je Marko Đedović. Ovaj zadrugar zapevao je numeru Prljavog kazališta - Ne zovi mama doktora.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je iznerviralo Filipa Đukića koji je povikao: "Da li je moguće da si mi uzeo pesmu?". Tokom Markovog nastupa Filip je izleteo na scenu i počeo da peva s Đedovićem, s obzirom na to da obožava ovu numeru.

Nakon nastupa usledili su i komentari žirija.

Đedoviću, barabo jedna. Sto puta sam ti rekla koliko si talentovan, ali veruj mi, ako te novinarstvo smori, možeš da se opredeliš za ovaj posao zato što si u tonalitetu, osećaš muziku... Opusti se i posveti se scenskom nastupu - rekla je Ivana Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam Fićo da ti voliš ovu pesmi, ali trebao si da pustiš Đedovića da izdominira. Marko, možda ti ne slušaš ovu vrstu muzike, ali top si. Prvi si, probio si led, tako da svaka čast - rekla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da te lože. Kakva muzika, burazeru. Nego, Filip... To je njegova pesma. Kako da se ne popenje na scenu? Doći će Filip na red, polako - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio si dobar. Prošli put se nisi potrudio, sad jesi... Lepo si se snašao, videlo se da imaš tremu, ali to je očekivano - rekla je Katarina Grujić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga