AKTUELNO

Otkrio kako je izgledala njegova borba sa virusom korona.

Doktor Saša Plećević, poznatiji kao Dr Filgud posvećen je sportu i zdravim stilovima života, međutim i on se našao u kandžama opakog korona virusa. Kako je otkrio za Pink.rs, 17 dana je proveo u bolnici, gde se borio sa koronom, a kao doktor znao je da sebi postavi dijagnozu, čim je primetio visoku temperaturu koja ne spada danima.

Na sreću, sada se oseća dobro, a juče je izašao iz bolnice.

Foto: Printscreen YouTube/ Dr FeelGood

- Dobro sam sada, izašao sam juče iz bolnice. Dugo sam radio kao lekar i sve sam sam osetio na svojoj koži. Kad je krenula ta visoka temperatura koja se teško spušta, osetio sam da je to taj virus. Na osnovu rezultata krvi sam video šta je. Onda sam snimao pluća, imao sam upalu. Dao sam bris i onda sam morao da ležim u bolnici 17 dana. Četvrtog dana bolesti sam otišao u bolnicu - počinje priču Filgud za Pink.rs i dodaje:

Foto: Printscreen YouTube/ Dr FeelGood

- Ja sam bio jedan osrednji pacijent, ni najteži, ni najlakši. Hvala bogu, nisam bio na respiratoru, bio sam na kiseoniku nekoliko dana. Moram da pohvalim profesionalizam mojih kolega, naša zdravstvena nega i lečenje ljudi je na vrlo visokom nivou. Verujte mi da smo jači od Nemačke. Ima lekova, ima svega, ne daj bože da se razbolite u Americi, ili negde u inostranstvu. Stvarno sam prezadovojlan negom koju sam imao u bolnici, hvala svima koji su mu pomagali tokom moje borbe. Ja sam sada izlečen, dao sam bris opet da proverim, ali zdrav sam. Biću u izolaciji još 14 dana, i to je to - poručio je za naš portal Dr Filgud.

Autor: M.K.

#Saša Plećević