AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Jelena Pešić dobila je priliku da upita nekog od zadrugara, a ona je odlučila da u ,,Igri istine" uputi pitanje Lepom Mići.

Mićo, 'ajde, pošto je kraj "Zadruge", navedi mi tri situacije koje su bile najgnusnije, najgore, gde su izazvale reakciju kod tebe, da ti nije bilo dobro, da su ti se smučile? - upitala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaju stvari koje su meni postale mnogo jasnije, sinoćna slika svađe, da tako kažem, Mensura i Mine koja se desila u izolaciji, to je meni ostavilo te stvari i što mi je najljigavije, najnenormalnije i najpodlije mi je postalo druženje Tare Simov i Ive Grgurić, jer ono što su govorile jedna za drugu, ja to nisam video - rekao je Lepi Mića.
Mi se ne družimo svaki dan, nismo toliko bliske. Mi smo tu kod bazena, svi smo kod bazena. Ja se slažem sa tobom, znam kako izgleda i ljudima koji mene podržavaju, ali j*bi ga mi ovde živimo svi zajedno, ako ona kaže da se izvinila - ubacila se Iva.
Tri najljigavije osobe? Ali bez foliranja - upitao je Lepi Mića Anu Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađala sam se sa Majom, kod nje mi se ne sviđa to što je ona van stola sa mnom okej, a ovde ima totalno drugačije mišljenje. Ti nisi normalna. Ona se dogovarala da ide sa Sukijem na more. Majo, bolje ti je da ćutiš, kao proziva me, a ja sam čitala šta si mu sve pisala! Dobićete celu prepisku! - tvrdila je Koraćeva.
Suki je mene zvao da dođem sa njom! - pravdala se Maja.
Druga osoba, moram da kažem, nit mi smrdi, nit mi miriše, ali tako za neke situacije, kada znaš da je neko u vezi, a ti prilaziš i čačkaš, ne znam da li to radiš namerno, ali ovako mislim da si okej, Nikola. A treća osoba, pošto sam se raspravljala i sa Milicom, ne dopada mi se to njeno ponašanje, to što mi je bezveze rekla da muvam Boru, niti provociram. Ja sam rekla da ja tebe poštujem samo zbog toga što si Borina devojka. Što se tiče Mine, ja sam to rekla, ona stalno izdaje prijatelje - dodala je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga