AKTUELNO

Pevačica Nada Topčagić našla se na udaru komšija sa Kosančićevog venca zbog toga što im, kako sumnjaju pojedinci, buši gume na automobilima i navodno ih maže blatom.

Naime, stanarima Kosančićevog venca, ali i njihovim gostima, kao i posetiocima obližnjih kafića, neko stalno buši gume i sa čim god stigne maže i prlja auto jer su se, po svemu sudeći, nepropisno parkirali. Proširio se glas da je upravo Nada, koja se sumnjiči da je odgovorna za štete nanete vlasnicima automobila.

- U životu nikome nisam probušila gumu ili bilo šta nažao uradila. Nek se izbuši srce meni i mojoj deci ako jesam to uradila. Jedino što jesmo moj muž Zlatko i ja uradili to je da smo opominjali ljude kada vidimo da neko parkira ko nije iz naše ulice i opominjemo da ne staju tu na naš ulaz. Dešavalo se da podignem retrovizor i ostavim pismo da ne staju na ulaz. Ali ne daj Bože da nekome uništavam auto - pravdala se Nada, u čiju odbranu je stao i njen suprug Zlatko.

- Na šta, bre, ovo liči? Ko je Nadu prijavio, o čemu vi pričate? Da li vi znate da Nadu ovde sve komšije vole? Ona im pravi zimnicu, sok, pite, ne postoji osoba sa kojom ne pričamo. Samo da vidim i saznam ime osobe, ako uopšte postoji, koja je Nadu prijavila za tako nešto, pa ćemo onda da vidimo ko laže, a ko priča istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nada kaže da je slučaj prijavila policiji, te da je njima dala izjavu povodom čitavog incidenta, zbog kojeg se veoma potresla.

Zvala sam policiju i prijavila da su u našoj ulici ljudima izbušene gume. Policija je izašla na lice mesta i napravila uviđaj. Nadam se da će načinjena šteta ljudima biti isplaćena - kaže pevačica.

Autor: D.T.

#Nada Topčagić